Eräs ihminen soitti ja kysyi neuvoa ongelmaan. Hän oli tilannut luotettavan tuntuiselta myyjältä keittiöremontin. Remontti oli valmistuessaan onnistuneen oloinen. Jonkin ajan kuluttua seinällä oleva yksittäinen kaappi tippui alas pöytätasolle, rikkoen tason ja kaappi luonnollisesti vaurioitui.
Hän otti yhteyttä myyjään ja vastaus oli hämmentävä. Asiakas oli jotenkin toiminut väärin, koska kaappi oli tippunut. Vastaus on todella hämmentävä, sillä kaappi ei oikeastaan missään oloissa saa eikä voi tippua. Se on yksiselitteisesti näin. Kaappiin saa mennä vaikka istumaan, niin se ei saa tipahtaa alas, vaan kaapin on muuten annettava periksi, pohjalevy murtuu tms.
Kaapin kiinnityksessä on käytettävä sellaista kiinnitystapaa, jotta kaappi pysyy seinällä. Ruuvivalinta on oltava oikea, ruuvin pituus riittävä ja mm. ruuvin on kestettävä tietty leikkausvoima, joka saattaa kohdistua kaappiin ulkoisista syistä johtuen. Esimerkkinä on portaille noussut ihminen, joka horjahtaa ja ottaa tukea kaapista tai ovesta, kaapin on kestettävä tämä voima. Jokin osa saattaa pettää, mutta kaapin kiinnitys ei saa pettää.
Tämä ongelma olisi ollut helppo ratkaista, myyjä olisi pyytänyt kauniisti anteeksi, hankkinut uuden tason ja kaapin ja asentanut ne paikoilleen. Ei olisi kohtuuton kustannus, itse asiassa edullinen kustannus. Asian riitautuessa, ei siinä pärjää kuin juristit ja usealla ihmisellä on paha mieli, huokeasta ratkaisusta syntyy kallis ja työläs ratkaisu. On niitä pahempiakin ongelmia ratkaistu sovussa ja kaikilla on ollut hyvä mieli. Tällaisessa tilanteessa tulee mieleen, miten keittiö on asennettu muiden kaappien osalta, koko keittiön tarkastus on paikallaan.